Szóstego maja na wrocławskim Rynku otworzyła się nowa restauracja – św. Jan pub regionalny.
Gdzie? Rynek 19
Nowe miejsce dobrze kojarzyć mogą osoby bywające regularnie w Lublinie. To właśnie tam od lat działa św. Michał – pub regionalny, którego właściciele postanowili poszerzyć działalność i otworzyć siostrzany lokal w stolicy Dolnego Śląska.
Specjalnością restauracji są żeberka, do których dobrać można jedno z piw znajdujących się w rotacji na 35 kranach. Trafiają na nie zarówno piwa z polskich browarów kraftowych, jak i lubelska Perła. Poza żeberkami do menu trafiła klasyka turystycznych lokalizacji, a więc tatar, skrzydełka, burgery czy grillowana pierś. W karcie znaleźć można również lubelski element, a więc cebularze.
Spodobał Ci się mój wpis? Polajkuj go, udostępnij, a po więcej zapraszam na Instagram oraz fanpage i TikTok. Używajcie naszego wspólnego, wrocławskiego hasztagu #wroclawskiejedzenie