Si Alla Romana – pizza na kawałki pod nasypem
Gdzie zjeść we Wrocławiu rzymską pizzę na kawałki? Stolica Dolnego Śląska nie miała dotychczas szczęścia do tego rodzaju włoskiego specjału, ale pod nasypem pojawiło...
Coco Chang – tajska niespodzianka z Wroclavii
Gastronomia w polskich galeriach handlowych kojarzy się głównie z fastfoodowymi, ogólnoświatowymi sieciami, a tradycyjne restauracje właściwie w nich nie występują. Jakże miłą odmianą okazało...
Śniadanie w Pasibusie – czy ktoś tu podgryza Maka?
Niewiele mamy konceptów we Wrocławiu, które wzbudzają tyle emocji, co Pasibus. Dlaczego tak się dzieje? Przyznam, że sam nie do końca rozumiem, bo choć...
FALLA Wrocław – udany powrót
Po początkowym hype, jaki zafundowały wrocławskiej Falli poprzedniczki w innych miastach, akurat w stolicy Dolnego Śląska przyszło szybkie zderzenie ze ścianą. Zderzenie zakończone zamknięciem...
Huby i Gaj – co jeść i gdzie pić
Przez długi czas Gaj, a zwłaszcza Huby wydawały mi się niespecjalnie atrakcyjnym terenem gastronomicznym. Do czasu, aż przeglądnąłem sobie swoje archiwalne wpisy, których jest......
Bar Chrupek – pora na schaba
Wrzesień jest miesiącem, w którym za Waszym poleceniem podjąłem wyzwanie #challenge15zl, polegające na wyszukiwaniu przeze mnie miejscówek, w których da się zjeść we Wrocławiu...
Total 6 Votes
1
5