Kraftowy kebab – ściema czy pozytywny trend?
Czy kebab może być kraftowy i czy dzięki tej nazwie z automatu staje się lepszy? Postanowiłem sprawdzić tę zależność, pobawić się trochę we wróżbitę...
Najlepszy kebab we Wrocławiu – Czarna Cebula vs. KEBZ
Czy istnieje szansa stworzenia rankingu najlepszych kebabów we Wrocławiu? Ustalmy jedno - oczywiście, że nie, bo oczekiwania każdego z nas względem tego pobudzającego emocje...
Kasprowicza 24 – na takie falafele warto wracać!
Często podpytuję Was o różne rzeczy, o polecenia ciekawych miejscówek i w odpowiedzi otrzymuję mnóstwo różnych, czasami skrajnych opinii, które muszę mocno selekcjonować. Dla...
KEBZ – nie każdy Mustafa to Mustafa
Już dawno żadne otwarcie we Wrocławiu nie wzbudzało tylu emocji, co zapowiedź, a w końcu start projektu pod nazwą KEBZ. Nazwa, po której ciężko...
Sawara Gyros – tam, gdzie goście są zawsze
Wrocław przez ostatnią dekadę zmienił się nie do poznania, wrocławska gastronomia w przeciągu pięciu lat z brzydkiego kaczątka wyrosła na piękną damę, ale są...
Total 6 Votes
1
5